Imprægnering

Imprægnering er en investering i bygningens levetid. Imprægnering er en facadebeskyttelse og OMØ Miljø & Facaderens A/S kan tilbyde flere forskellige former for professionel overfladebehandling.


Efter afrensning af facaden anbefales det på visse facader, at den efterbehandles for at opnå et langtidsholdbart resultat.

Ved imprægnering opnås

  • Vand- og smudsafvisning
  • Dokumenteret lang holdbarhed
  • Beskytter mod indtrængende fugt

OMØ Miljø & Facaderens A/S har erfaring med nogle udvalgte produkter vi har gode erfaringer med.


Ud fra overfladens beskaffenhed og materiale (puds, beton, tegl, sandsten etc.) finder vi frem til det produkt vi mener facaden skal imprægneres med.
Der henvises i øvrigt altid til leverandørens forskrifter.

Hvad koster sandblæsning af hus?​

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os
​på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.​

OM OS​

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.​

Kontaktoplysninger

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Literbuen 11 G, 2740 Skovlunde

Telefon: + 45 44 64 64 66

Email: info@omifa.dk

Fakturering

EAN: 5790 0027 22639