Projekt referencer

OMØ Miljø & Facaderens A/S har som del af OMØ A/S siden 1948 gennemført et meget betydeligt antal opgaver.​

Facaderens​

Tietgenshus

​OMIFA – Gommage blev anvendt ved afrensningen af Tietgenshus. Metoden indebærer mange fordele bl.a. såsom at være meget skånsom overfor bygningsdele og det omgivende miljø og fri for stillads og stilladsafdækning

FACADERENS​

Statens Museum for Kunst, Erik Møllers Tegnestue

​En skånsom afrensning af de forskellige typer overflader på facaderne ved hovedindgang med OMIFA 17 Gommage afrensning.

FACADERENS

Nørre Allé

Afrensningen blev foretaget uden stillads, dvs. gadeområdet er frit udenfor arbejdstiden. Facaden blev tørsandblæst, hvorved det undgås at vand ”blæses” ind i teglstenen. Beskyttende brandhud bevares..

Facaderens​

Christiansborg

Afrensningen blev foretaget med laserafrensningen, som er en meget skånsom og langsom proces. Dette er en metode der anvendes, hvor der stilles specielle krav til det færdige resultat.

FACADERENS​

Jorcks Passage

Indgangsportalen i granit skulle afrenses for igen at fremstå med en ren og klar overflade. Gløden i granitten skulle frem, hvorfor man valgte Gommage afrensningen.

FACADERENS

Naturstyrelsen, Haraldshus, Nørrebro

I samarbejde med Tscherning A/S har vi afrenset 4 etager med malede søjler, drager og delvis lofter ( ca. 8000 m2). Bygherre ønskede at man kom ind til det oprindelige rå look, så søjler, drager og lofter står med den grå uspoleret overflade. Afrensningen er udført som en tør afrensning hvor vi har tilkoblet vores OMIFA suger for undertryk i området for styring af støvet.

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os
​på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.​

OM OS​

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.​

Kontaktoplysninger

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Literbuen 11 G, 2740 Skovlunde

Telefon: + 45 44 64 64 66

Email: info@omifa.dk

Fakturering

EAN: 5790 0027 22639