Højtryksspuling 0-500 bar

BESKRIVELSE

Afrensning af overflader med koldt vand under højt tryk Vandpumpes med højt tryk gennem en dyse, som danner en koncentreret eller flad vifteformat vandstråle op til 450 grader

Download datablad

ANVENDELSESOMRÅDER

Hårde og faste overflader.  Beton: Afrensning af overfladesnavs, løstsiddende maling og overfladelag

  • Puds og tegl: Afrensning af overfladesnavs, løstsiddende maling og overfladelag
  • Stål: Afrensning af overfladesnavs og løstsiddende maling

UDFØRELSE

Rensearbejdet bliver udført ved at bearbejde overfladen grundigt ved spuling med en afstand til underlaget fra 10 – 60 cm. afhængig af overfladens robusthed.

UDFALD

Overfladen skal være fast, fri for løstsiddende betonslam, maling, løstsiddende og porøst puds, kalk, fedt, olie og trafikfilm og smudslag m.m. Effekten af rensearbejdet afhænger af dyse, tryk og arbejdsudførelse. Der kan forekomme nogen overfladeruhed og åbne porer i den bearbejdede overflade. Malingsafskalning kan forekomme efter afrensning grundet udtørring af malingen.

KONTROLMETODER

Visuel bedømmelse, evt. sammenligning med referencefelt. Afsmitningsprøve.

Få et uforpligtende tilbud

Vi deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor der kan sættes ord på ønsker og krav for den aktuelle opgave. Eller I ønsker uddybende forklaringer på de forskellige måder hvorpå vi kan/vil løse opgaven.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os i dag