Puds og marmorafrensning (ikke syrefaste overflader)

BESKRIVELSE

Stærkt sugende overflader forvandes med varmt rent vand. Efter virketid (afhænger af overflade tilstand) spules med rent vand.

Download datablad

ANVENDELSESOMRÅDER

På alle ikke-syrefaste overflader, hvor Hedtvandsspulin (OMIFA 01) ikke er tilstrækkelig, og hvor evt. højtryksspuling med sandtilsats (OMIFA 03) er for hård en metode. Specielle områder for afrensning af fedt, olie, sod, rustafsætning, ir m.m.

UDFØRELSE

Rensearbejdet bliver udført ved at bearbejde overfladen med akalisk eller emulgerende rensemiddel. Brugsanvisning følges nøje.

UDFALD

Aftales efter nærmere vurdering af virkning, følgevirkning i det enkelte tilfælde. Referencefelt bør prøverenses.

KONTROLMETODER

Visuel bedømmelse, evt. sammenligning med referencefelt. Afsmitningsprøve

Hvad koster sandblæsning af hus?

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os i dag