Kemisk afrensning af sarte overflader

Download datablad

Vi er eksperter i overfladerens i høj kvalitet

Skal du have løst en opgave med kemisk afrensning? Så er vi det rette valg for dig. Hos OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er vi eksperter i at rense overflader med kemiske rensemidler.

Vi renser overflader for både private og erhverv på hele Sjælland. Vi lægger stor vægt på faglighed, fleksibilitet og effektivitet. Samtidig lægger vi vægt på høj kvalitet og ordholdenhed. Derfor kan du trygt benytte dig af vores ydelser.

Rens af puds, tegl, granit, marmor og ornamenter

Vi tilbyder bl.a. kemisk afrensning af maling på metal, tegl, granit, puds og marmor. Kemiske rensemidler kan anvendes på overflader, hvor almindelig højtryksspuling ikke vil føre til et tilfredsfredstillende resultat.

Det kan være, at højtryksspulingen ikke vil være tilstrækkelig eller måske ligefrem vil kunne skade overfladen.

Vi tilbyder forskellige former for kemisk afrensning:

  • Tegl- og granitafrensning med surt rensemiddel
  • Puds- og marmorafrensning, hvilket vil sige af ikke-syrefaste overflader
  • Afrensning af malede flader såsom ornamenter, gesimsbånd og kordongesimser

Hvad koster sandblæsning af hus?

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os i dag