Lavtrykssandblæsning

BESKRIVELSE

Blæsemidlet accelereres gennem en dyse ved hjælp af lufttryk. Vand kan tilsættes direkte iblandet sandet, direkte gennem dysen, eller med en tilsats påsat dysen, så vandet danner en kappe om blæsemidlet. Som blæsemiddel anvendes ofte kvartssand eller et mineralsk produkt.

Download datablad

ANVENDELSESOMRÅDER

Hårde og faste underlag:

  • Beton: Totalafrensning maling, overfladelag og indgroet snavs.
  • Puds og tegl: Totalafrensning af maling, overfladelag og indgroet snavs
  • Stål: Totalafrensning af nogle malingstyper og overfladerust. Stål renses til en specificeret enhed: SA (renhed), rugotest (ruhed)

UDFØRELSE

Rensearbejdet bliver udført ved at bearbejde overfladen med blæsemiddel til en ønsket renhed eller ruhed med reguleret tryk fra 0,5 – 4 bar. Arbejdsafstanden er 20 – 60 cm. afhængig af den rensningsgrad der ønskes, anvendt tryk og valg af blæsemiddel. Arbejdet afsluttes med støvsugning eller afskyldning med vand for fjernelse af støv og afrenset materiale.

UDFALD

Er overfladen porøs eller usammenhængende, vil der komme nogen overfladeruhed og åbne porer i overfladen. Efterbehandling er ofte nødvendig. Der kan ske ødelæggelse af svækkede overflader, herunder usammenhængende beton, puds og fuger. Effekten af rensearbejdet afhænger af blæsemiddel, dyse, tryk og arbejdsproces.

Det anbefales at der prøverenses med referencefelt inden opgaven igangsættes.

KONTROLMETODER

Visuel bedømmelse / Sammenligning med referencefelt. Afsmitningsprøve.

BEMÆRKNINGER

Der er begrænsede støvgener ved brug af metoden.

Hvad koster sandblæsning af hus?

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os i dag