Sponge-Jet

Sponge-jet – et unikt lukket system med genanvendelse af blæsemiddel

OMØ Miljø & Facaderens A/S kan i samarbejde med J Jensen A/S og OMØ A/S tilbyde et nyt revolutionerende lukket system, så PCB og bly i forbindelse med miljøsanering og nedrivning kan fjernes i et 100 % lukket system.


Systemet hedder Sponge-Jet. Det er et lukket system, der sikrer, at alt støv og farligt affald opsamles i en container. Den luft, der efterfølgende forlader systemet, er effektivt renset for giftig støv og dampe. Løsningen betyder at arbejdet med miljøsanering og nedrivning bliver væsentligt mindre risikofyldt for såvel medarbejdere som det omgivende miljø.


Løsningen omfatter bl.a. et særligt absorberende svampeblæsemiddel, der efterfølgende kan genbruges, et specialdesignet system, et nyudviklet kulfiltersystem og en OMIFA-Suger.


Det hele er bygget ind i en container, hvilket vil sige at det afrensede materiale, der indeholder BLY og/eller PCB fjernes direkte fra containeren i forseglede tønder. Blæsemidlet, som er små specialudviklede svampe, renses og genanvendes.

Sponge-Jet metoden er helt unik og betyder bl.a.

  • Mindre støv
  • Mindre støj
  • Mindre affald
  • Genanvendelse af blæsemidler
  • Sikkerhed for korrekt miljøhåndtering
  • Bedre arbejdsmiljø

Hvad koster sandblæsning af hus?​

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os
​på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.​

OM OS​

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.​

Kontaktoplysninger

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Literbuen 11 G, 2740 Skovlunde

Telefon: + 45 44 64 64 66

Email: info@omifa.dk

Fakturering

EAN: 5790 0027 22639