Stilladsopstilling

Rigtig stilladsopsætning til facadeafrensning sparer penge og tid

Arbejdstilsynet og lokale miljømyndigheder har krav til hvordan et stillads, der skal anvendes til facadeafrensning og sandblæsning, skal opstilles. Herunder krav til minimumshøjde på nederste konsoldæk.


Hvorledes der afskærmes med armeret plast mod omgivelserne


Afhængig af valgt rensemetode, skal der altid tages hensyn til gældende krav herfor.


Hvis du vil være sikker på, at undgå spildtid, ekstraudgifter og unødige stop i produktionen, kan det være en god ide at kontakte os for servicebilag til din stilladsleverandør.

Hvad koster sandblæsning af hus?​

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os
​på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.​

OM OS​

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.​

Kontaktoplysninger

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Literbuen 11 G, 2740 Skovlunde

Telefon: + 45 44 64 64 66

Email: info@omifa.dk

Fakturering

EAN: 5790 0027 22639