OMIFA – Silk

BESKRIVELSE

Blæsemidlet accelereres gennem en dyse ved hjælp af lufttryk, tilsat vand.

Som blæsemiddel anvendes et fint pudderagtigt blæsemiddel, der er adskillige gange finere end den calcit/dolomit som bruges i forbindelse med anden skånsom vådblæserensning.

Der benyttes et særligt konstrueret blæseanlæg, der sikrer kontinuerligt flow af blæsemidlet. Afrensningen har karakter af meget fin overfladerensning – heraf navnet

Download datablad

OMIFA-Silk. ANVENDELSESOMRÅDER

Særdeles velegnet til alle former for teglsten, natursten som granit- og sandsten og puds, f.eks. støbte ornamenter o.lign.

UDFØRELSE

Rensearbejdet bliver udført ved at bearbejde overfladen med blæsemiddel til en ønsket renhed.

Arbejdet afsluttes med afskylning med vand for fjernelse af støv og slamlag fra afrensningen.

UDFALD

Metoden er meget skånsom over for alle overflader og på teglsten bibeholdes brandhuden. Ved nedbrudte og eroderede overflader skal arbejdet udføres nænsomt for at undgå ødelæggelse, gælder særligt sandsten, usammenhængende puds og fuger. Effekten af rensearbejdet afhænger af udfaldskravet/ønsket, da resultatet kan justeres af operatøren. Referencefelt bør prøverenses.

KONTROLMETODER

Visuel bedømmelse. Sammenligning med referencefelt.

BEMÆRKNINGER

Der er meget begrænsede støvgener ved brug af metoden. Vand kan trænge gennem evt. revner eller utætheder i overfladen og forårsage vandskade.

Hvad koster sandblæsning af hus?

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os i dag