Kemisk afrensning(malede flader)

BESKRIVELSE

Fjernelse af maling ved påføring af kemi på malede flader Kemien går ind og opløser malingen, hvorefter den kan nedskylles og opsamles for deponi. En skånsom behandling for især gesimsbånd, ornamenter, kordongesimser mm, hvor der skal tages ekstra hensyn til overfladens tilstand.

ANVENDELSESOMRÅDER

På alle typer overflader, hvor hedtvandsspuling (OMIFA 01) ikke er tilstrækkelig, og hvor højtryksspuling med sandtilsats (OMIFA 03) er for hård en metode.

UDFØRELSE

Facaden/overfladen pålægges 2 gange kemi (kemi afhænger af malingstypen). Der hedtvandsspules mellem de to pålægninger, hvorefter facaden står med en ren bund. Såfremt 2 gange kemi mod forventning ikke er tilstrækkeligt, må der ekstra pålægning af kemi til, samt hertil hørende hedtvandsspuling til ren bund opnås. Leverandørens brugsanvisning følges nøje.

UDFALD

Referencefelt udføres inden opstart for godkendelse af de implicerede parter. Der kan forventes en renhedsgrad på 90 – 95%. Specielt i indadvendte hjørner kan der forekomme malingsrester efter rensningen.

KONTROLMETODER

Visuel bedømmelse / sammenligning med referencefelt. PH målinger.

BEMÆRKNINGER

Vand kan trænge gennem evt. revner eller utætheder i overfladen og forårsage vandskade. Spartelprodukter og silikatmalinger kan ikke fjernes med denne metode.

Hvad koster sandblæsning af hus?​

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os
​på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.​

OM OS​

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.​

Kontaktoplysninger

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Literbuen 11 G, 2740 Skovlunde

Telefon: + 45 44 64 64 66

Email: info@omifa.dk

Fakturering

EAN: 5790 0027 22639