“OMIFA® Gommage” TØR – afrensning

BESKRIVELSE

Afrensningen udføres med et fint, pudderagtigt blæsemiddel, der ved hjælp af trykluft accelereres gennem en specialdyse ved lavt tryk. Processen er tør, d.v.s. der tilføres ikke vand eller kemikalier, der kan have en nedbrydende effekt. Luftstrømmen tilsat blæsemiddel bevæger sig langs med overfladen, og medfører en meget let slibning (som viske- læder), uden at elementer fra blæsemidlet presse ind i overfladen. Alle strukturer i skrøbelige ornamenter bevares, såvel som stenens naturlige egen-beskyttelse består efter afrensningen.

ANVENDELSESOMRÅDER

Rensemetoden er særlig anvendelig ved afrensning af bygninger og monumenter, der er forurenet af bilos, syreregn og lignende atmosfæriske påvirkninger. Facader bestående af teglsten, marmor, kalksten, granit og pudsede facader afrenses skånsomt, ligesom ornamenter, gesimser og relieffer kan afrenses i dybden uden risiko for at beskadige udskæringer m.m.

UDFØRELSEN

Renseprocessen udføres som en tørblæsning. Stillads skal være monteret med plastafdækning, hvor overlæg er tapet. Ender er tilsluttet facaden og fastgjort. Toppen af stilladsinddækning er tilsluttet tagfod og lukket af. Derefter tilsluttes vores OMIFA-suger (trækker 20.000 m3/timen) for undertryk i blæseområde, og dermed en styring af støvudviklingen. Mulighed for at operere selv i frostvejr.

UDFALD

Den afrensede overflade vil fremstå ren og fri for trafik- film o.lign. På grund af den skånsomme behandling vil selve over- fladen (brandhuden) eller ornamenter og strukturer ikke være slået i stykker eller beskadiget af renseprocessen. Der tages dog forbehold for forvitringer i sten eller puds, der først bliver
synlige /fremkommer efter afrensningen.

Hvad koster sandblæsning af hus?​

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os
​på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.​

OM OS​

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.​

Kontaktoplysninger

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Literbuen 11 G, 2740 Skovlunde

Telefon: + 45 44 64 64 66

Email: info@omifa.dk

Fakturering

EAN: 5790 0027 22639