Vådsandblæsning

BESKRIVELSE

Blæsemidlet accelereres gennem en dyse ved hjælp af lufttryk. Vand kan tilsættes direkte iblandet sand gennem en dyse eller med en dyse tilsats påsat dysen, så vandet danner en kappe om blæsemidlet. Anlæg til vådsandblæsning har forskellig størrelse og kapacitet, afhængig af overflade og udfaldskrav. Som blæsemiddel anvendes ofte kvartssand eller lign. mineralsk produkt.

ANVENDELSESOMRÅDER

Hårde og faste underlag.

  • Beton: Totalafrensning, eks. maling, slamlag
  • Puds og tegl: Afrensning af porøs puds, totalafrensning af alle overfladebehandlinger.
  • Stål: Totalafrensning af maling, glødeskal, grubetæringer og rust. (Stål renses til en specificeret enhed: SA (renhed) og Rugotest (ruhed) afhængig af efterbehandling.

UDFØRELSE

Rensearbejdet bliver udført ved at bearbejde overfladen med til ønsket renhed og ruhed. Arbejdsafstand er 20-60 cm. afhængig af den rensningsgrad der ønskes, anvendt tryk og valg af blæsemiddel. Arbejdet afsluttes med afskylning med vand for fjernelse af støv og slamlag fra afrensningen, evt. støvsugning.

UDFALD

Overfladen skal være fast og ikke afsmittende. Mineralske overflader vil fremstå med stor overfladeruhed (efterbehandling vil være påkrævet). Der kan ske ødelæggelse af svækkede overflader, herunder usammenhængende beton, puds, tegl og fuger. Effekten af rensearbejdet afhænger af blæsemiddel, dyse, tryk og
arbejdsproces. Referencefelt bør prøverenses.

KONTROLMETODER

Visuel bedømmelse, evt. sammenligning med referencefelt.

BEMÆRKNINGER

Der er begrænsede støvgener ved brug af metoden. Vand kan trænge gennem evt. revner og utætheder i overfladen og forårsage vandskade.

Hvad koster sandblæsning af hus?​

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os
​på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.​

OM OS​

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.​

Kontaktoplysninger

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Literbuen 11 G, 2740 Skovlunde

Telefon: + 45 44 64 64 66

Email: info@omifa.dk

Fakturering

EAN: 5790 0027 22639