Blæserensning – svirpning

BESKRIVELSE

Let fejende blæserensning, hvor blæsemidlet accelerereres gennem en dyse ved hjælp af lufttryk. Vand kan tilsættes direkte iblandet blæsemiddel genne én eller flere dyser, eller med sandtilsats påsat dysen, så vandet danner en kappe om blæsemidlet. Som blæsemiddel anvendes ofte kvartssand eller lign. mineralsk produkt.

ANVENDELSESOMRÅDER

Hårde og faste underlag: • Beton: Afrensning af tynde slamlag og løstsiddende overflademateriale

  • Puds og tegl: Afrensning af løstsiddende overflademateriale
  • Stål: Afrensning af nyrust

UDFØRELSE

Overfladen bearbejdes let med blæsemidlet. Dysen føres med fejende bevægelser hen over overfladen uden pause. Arbejdsafstand er 80-100 cm. afhængig af den rensninsgrad, der ønskes anvendt tryk og valg af blæsemiddel. Arbejdet afsluttes med afskylning med vand for fjernelse af støv og slamlag fra afrensningen, og evt. støvsugning.

UDFALD

Kun løstsiddende overfladelag bliver fjernet. Er overfladen porøs eller usammenhængende, vil der fremkomme nogen overfladeruhed og åbne porrer i overfladen. Efterbehandling kan blive nødvendig. Effekten af rensearbejdet afhænger af valg af blæsemiddel, dyse og arbejdsproces. Referencefelt bør prøverenses.

KONTROLMETODER

Visuel bedømmelse, evt. sammenligning med referencefelt. Filtsning af afrensede prøvefelter før afrensning af hele facaden.

BEMÆRKNINGER

Tilsætning af vand begrænser støvgener.Vand kan trænge gennem evt. revner og utætheder i overfladen og forårsage vandskade.

Hvad koster sandblæsning af hus?​

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os
​på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.​

OM OS​

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.​

Kontaktoplysninger

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Literbuen 11 G, 2740 Skovlunde

Telefon: + 45 44 64 64 66

Email: info@omifa.dk

Fakturering

EAN: 5790 0027 22639