OMIFA Miljøsanering

Miljøsanering – PCB, bly, skimmelsvamp og asbest

Velrenommeret virksomhed med fokus på kvalitet

Skal du have udført miljøsanering? Så har du fundet det rette sted. Hos OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) har vi stor erfaring med at rense overflader for bl.a. PCB og bly samt med korrekt håndtering af affaldsmaterialer.

Vi udfører miljøsaneringsopgaver for private og erhverv i København, Skovlunde og på hele Sjælland. Vores kunder bliver altid mødt af en seriøs og velrenommeret virksomhed, som har fokus på kvalitet og ordholdenhed.

Professionel håndtering og bortskaffelse af affald

Vi tilbyder professionel miljøsanering for PCB, bly, skimmelsvamp, asbest og andre sundhedsskadelige stoffer. Miljøsaneringen bliver individuelt tilpasset de faktiske forhold hos den enkelte kunde.

Vi indleder ethvert saneringsprojekt med at anmelde det til de relevante myndigheder. Samtidig vurderer vi, hvordan vi kan håndtere af de registrerede miljøgiftforekomster bedst muligt. Dermed sikrer vi, at de miljø- og sundhedsskadelige stoffer ikke bliver spredt til omgivelserne under arbejdet.

Herefter sikrer vi i samarbejde med førende aktører inden for miljøsaneringsbranchen en korrekt håndtering og bortskaffelse af affald til godkendte modtagerpladser. Afslutningsvist kan vi levere kvalitetsdokumentation for forløbet.

Vi tilbyder flere specialiserede teknologier såsom:

  • ​Sponge-jet, hvilket er sanering i et lukket system
  • ​OMIFA-suger, der kan kombineres med et HEPA-filter, hvis der er krav om dette

Få et uforpligtende tilbud på miljøsanering

Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores ydelser og kompetencer inden for miljøsanering. Vi tilbyder professionel rådgivning, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede saneringsprojekt.​

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os ​på tlf. (+45) 44 64 64 66 eller på mail info@omifa.dk.​