Højtryksspuling

Højtryksspuling og afrensning med koldt vand

Er det blevet tid til højtryksspuling? Hos OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) har vi speciale i afrensning af overflader med koldt vand under højt tryk.

Det kan være alt fra en træterrasse til en bygningsfacade. Vi højtryksspuler hos kunder i København, Skovlunde og på hele Sjælland.

Rensning af overflader af beton, stål, puds og tegl

Vi udfører højtryksspuling med 0-500 bar, hvor vi anvender koldt vand. Det sker ved, at vandet pumpes gennem en dyse, som danner en koncentreret eller flad vifteformet vandstråle, der kan være op til 450 grader.

Formålet kan være afrensning af overfladesnavs samt af løstsiddende maling og overfladelag.

Vi renser hårde og faste overflade såsom stål, beton, puds og tegl. Det kan for eksempel være en facade, en terrasse eller nogle fliser.

Dog skal overfladen være fast og fri for betonslam, maling, kalk, fedt, olie, trafikfilm og smudslag samt løsthængende og porøst puds med videre.

Rensearbejdet bliver udført ved at bearbejde overfladen grundigt ved spuling, hvor der er en afstand på mellem 10 og 60 centimeter til underlaget.

Det afhænger af overfladens robusthed, og effekten afhænger af dyse, tryk og arbejdsudførelse.

Der kan forekomme overfladeruhed og åbne porer i den bearbejdede overflade.
Der kan desuden forekomme malingsafskalning på grund af udtørring af malingen. Vi afslutter naturligvis med en afsmitningsprøve og en visuel bedømmelse, hvor vi eventuelt kan sammenligne med et referencefelt.

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os ​på tlf. (+45) 44 64 64 66 eller på mail info@omifa.dk.​