Om os

Om OMIFA​​​

En seriøs og velrenommeret virksomhed med fokus på kvalitet og ordholdenhed

OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) er en specialiseret entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver indenfor miljøsanering og facaderens og har en stor erfaring i specialiserede løsninger, der er tilpasset din bygnings facader.

OMØ Miljø & Facaderens A/S er etableret i 2013. Virksomheden har været en del af OMØ A/S beliggende i Rødovre, med rødder helt tilbage fra 1948. Den del af virksomheden med fokus på facade og miljøafrensninger er nu videreført som separat virksomhed med en ny ejerkreds bestående af medarbejdere der alle arbejder i virksomheden og har erfaring med byggebranchen.

OMØ Miljø & Facaderens A/S bruger erfarne operatører til at levere facaderens og miljøsaneringsopgaver med et stærkt fokus på ordholdenhed og kvalitet.

OMØ Miljø & Facaderens A/S har fokus på

  • Faglig dygtighed – Udføre opgaven med den højeste faglige kompetence uden fejl og mangler.
  • Løsningsorienteret – Sikre at opgaven løses enkelt og professionelt.
  • Fleksibilitet – Imødekomme og respektere bygherres ønsker for bygningens etiske og arkitektoniske fremtoning.
  • Troværdighed – Vi holder hvad vi lover, og går ikke ad omveje for at undgå opstået misforståelser eller fejl. De bliver løst.
  • Effektivitet – Arbejdsprocesser udvikles og effektiviseres til gavn for arbejdsmiljø, økonomi, bygherre og øvrige omgivelser.
OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os ​på tlf. (+45) 44 64 64 66 eller på mail info@omifa.dk.​