Skimmel og asbest

Professionel håndtering af sanering af skimmelsvamp og asbest Skimmelsvamp

OMØ Miljø- og Facaderens (OMIFA) tilbyder, i samarbejde med professionelle samarbejdspartnere sanering af skimmelsvampeangreb af bygninger, og bygningsdele.

Når opgaverne afsluttes udarbejder OMIFA sammen med vores samarbejdspartner en saneringsrapport til dokumentation for, at bygningen er fri for skimmelsvamp.

Asbest

På grund af sine egenskaber har det været brugt til armering, isolering og brandsikring, og det har været brugt i en lang række bygningsmaterialer op til midten af 1980’erne. Asbest kan findes i beklædningsplader til vægge, lofter og tage, i gulvbelægninger og i særlige pro-dukter som asbestholdige ventilationskanaler, asbestcementholdige rør til vandforsyning, fugemasser og pudsmaterialer.

Indånding af asbeststøv kan medføre bla. kroniske lungesygdomme og lungekræft og det er i dag forbudt at fremstille, importere og anvende asbest.

Miljø- og arbejdsmiljømæssig korrekt nedtagning og bortskaffelse af asbest kræver specialiseret udstyr og uddannet personale.

Hertil har OMØ Miljø- & Facaderens A/S nogle dygtige og aldeles erfarne samarbejdspartnere med mange års erfaring indenfor dette felt.

Hvad koster sandblæsning af hus?

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 44 64 64 66 eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os i dag