Sandblæsning

Sandblæsning af huse, facader, stål med videre

Vi lægger vægt på kvalitet og ordholdenhed

Ønsker du professionel sandblæsning? Så kan vi hjælpe dig. Hos OMØ Miljø & Facaderens A/S (OMIFA) har vi stor ekspertise med bl.a. vådsandblæsning, lavtrykssandblæsning og tørsandblæsning.

Vi sandblæser for private og erhverv i Skovlunde, København og på hele Sjælland, hvor kunderne bliver mødt af en seriøs og velrenommeret virksomhed. Vi lægger altid vægt på kvalitet og ordholdenhed.

Rensning af beton, puds, tegl og stål med lufttryk

Vi sandblæser hårde og faste underlag såsom beton, puds, tegl og stål med videre. Sandblæsningen foregår ved, at blæsemidlet accelereres gennem en dyse ved hjælp af lufttryk.

Vi tilbyder sandblæsning såsom:

  • Tørsandblæsning
  • Vådsandblæsning
  • Lavtrykssandblæsning

Vi udfører selve rensearbejdet ved at sandblæse overfladen ned til den ønskede renhed og ruhed. Det kan ske med forskellige former for tryk, dyser og blæsemiddel. Herefter fjerner vi støv og slamlag fra afrensningen.

Der kan være behov for efterbehandling af visse overflader. Der kan f.eks. være nødvendigt med udskiftning af visse fuger i en facade.

Hvad koster sandblæsning af hus?​

Vores priser for sandblæsning af hus afhænger af flere omstændigheder, herunder overfladearealet, tilgængeligheden og omfanget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og sandblæsningsmetoder.

Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sandblæsningsmetoder og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.​

OMØ MILJØ & FACADERENS A/S

Har du brug for hjælp?​

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os ​på tlf. (+45) 44 64 64 66 eller på mail info@omifa.dk.​